Ahad, 30 Jun 2013

Pelita Sebuah

Aku perantau

dan

aku perasan

kebelakangan ini

aku 

suka

tertarik

dan

in love bangetttt

dengan buku2 dari perantau

Dua buku berkisar perantau

satu...yang gembira dan lucu

The Year Of The Dog
(buku Alia pinjam..macam biasa..aku pinjam dia punya!)


Satu lagi..

meruntun jiwa dan perasaan

A Step From Heaven


Dua2 aku tak dan nak review..

tapi boleh Google kan..

nanti rajin aku review..

Tapi rating aku bagi baik punya..

4 bintang!



4 ulasan :

mama_onie berkata...

bagus betul mama.. rajin baca buku...
*bilalah nak rajin macam mama ni ek

yana berkata...

kalau ikut free..mmg x free..tp sbb suka sgt2..pandai2lah selit...tp itu buku2 yg lama..sblm aku terlupa apa isi dia..sbb tu aku tls dlm blog..supaya aku ingatlah skt2 ...heee

mikamusz berkata...

rajin anak - anak mama baca buku.... macam mana nak buat darin suka dengan buku. rajin beli buku tapi tak rajin baca sebab gadget tu lagik interactive untuk dia

yana berkata...

Musz..dlm gadget pun blh download cerita..tp mmg aku encourage anak2 aku baca buku2 yg printed!

Aku rasa ko kena mula dulu..dia tgk..dia tiru..