Sabtu, 27 Julai 2013

Travelog Yana : Kisah & Tauladan Ramadan 1434 H

Jaga baik2 semua..ada benda nak terbang..

Jaga-jaga..jaga-jaga

Ada yang terkena hidung masing2 tak?

Ada ke tak..

Yana?

Sipi2 jek..

Hehehe..

Dari mula2 tengok sampai laa..

asyik nak ketawa jek

Yana dapat ni dari blog senior Yana, Kak Ika..

dia pun tergelak jugak..kikiki

Okay..saja nak buat semua orang ketawa kejap..(no offense)


Yana beli majalah Nur bulan Ogos..ada terbaca doa yang amat baik untuk keluarga kita...majalah tu pulak tertinggal dekat rumah..jadi Yana cuma ingat nama surahnya saja, dari surah Furqan..

Google satni..jumpa dalam blog ini, Suara Simpang Kiri, orang Johor tau..orang Simpang Renggam kot(Yana tak sempat nak go thru blog tu sepenuhnya)..jadi untuk Suara Simpang Kiri..terima kasih..saya copy-paste masuk sini ya..

Yana gaduh(tergesa-gesa) tulis bukan apa..Yana takut terlupa..sebab doa ini mendalam dan menyeluruh sangat..Yana rasa tenang hati bila baca..elok di bacakan untuk kita dan ahli keluarga kita semua..JAdi bila dah teringat publish terus dalam blog Yana


Selamat Beramal & Selamat Berbuka Puasa Semua




2 ulasan :

mama_onie berkata...

Thanks Yana for sharing the doa tu...
*hahaha sib baik kena sipi2 je tang tangkap gambar for FB tu.. masak tak sehebat org lain so x berani nak meriak kat FB

yana berkata...

Sebarkan mana yg patut..:)
I pun sama..tak terer mana msk..jd..sipi2 jek kena..kikiki